alt

aanrijding op A16 th Dordrecht

Woensdagmiddag is bij een aanrijding op de A16 in Dordrecht, richting Rotterdam tussen de aansluiting met de N3 en de Drechttunnel, een vrachtwagen gekanteld. Er is ook een personenwagen betrokken, waarin een persoon bekneld is geraakt.

Updates

De container met de milieugevaarlijke stof is door de berger uit de berm gehesen en in een zogenaamde 'lekbak' geplaatst. Deze kan daarin veilig vervoerd worden. Nu kan gestart worden met de berging van de vrachtwagen. De brandweer is hier niet meer bij nodig, deze vertrekt weer richting de kazernes.
Alle betrokkenen zijn uit de voertuigen, 2 personen worden naar het ziekenhuis vervoerd. Focus van de aanwezige brandweereenheden richt zich op de inhoud van de vrachtwagen. Deze is geladen met een milieugevaarlijke stof, we onderzoeken de staat van de lading. Vooralsnog geen lekkage geconstateerd.
Hou de website https://rwsverkeersinfo.nl/ in de gaten voor adviezen over eventuele omleidingsroutes. Gaat u op weg, en moet u langs dit incident, houdt dan rekening met vertraging en neem dan wat te drinken mee in verband met de hitte.