alt

Brand Bedrijfsverzamelgebouw Dordrecht

#Dordrecht #PieterZeemanweg - Grote brand in bedrijfsverzamelgebouw. Brandweer is ter plaatse

Updates

#Dordrecht #PieterZeemanweg De brandweer is nog wel even bezig met nabluswerkzaamheden. Salvage zorgt voor afdichting en beveiliging van de getroffen bedrijven. Voor vragen kunnen eigenaren contact opnemen met Stichting Salvage 088-4040200 meldingsnummer 20191882
De brandweer is nog wel even bezig met nabluswerkzaamheden. Salvage zorgt voor afdichting en beveiliging van de getroffen bedrijven. Voor vragen kunnen eigenaren contact opnemen met Stichting Salvage 088-4040200 meldingsnummer 20191882
De brandweer heeft de brand onder controle. Het sein ‘brand meester’ is gegeven. De eigenaren worden opgevangen door Salvage.
Vermoedelijk loopt de brand door in de isolatielaag van het dak. De brandweer zet een drone in om alle brandhaarden te vinden en maakt een gat in het dak om het doorlopen van de brand te stoppen.
De eigenaren zijn op de hoogte gebracht door de brandweer. De brand is doorgeslagen binnen het pand naar 2 andere units/bedrijven.
Momenteel wordt er contact gezocht met de eigenaren van de bedrijven in het pand. Salvage komt ter plaatse.
Gelukkig zijn er geen verhoogde concentraties gemeten in de rook. Er zijn o.a. twee hoogwerkers bezig de brand te blussen vanaf beide zijden van het pand.
Meetploegen zijn ingezet om de waarden van schadelijke stoffen in de rook te meten.
De brandweer zet in op redden van het pand en probeert overslaan naar naastliggende panden te voorkomen. Opgeschaald naar GRIP 1
Voor de waterwinning extra materieel opgeroepen. De brand is uitslaand. Voor de beeldvorming onderstaande foto.
In een bedrijfsverzamelgebouw aan de Pieter Zeemanweg in Dordrecht is omstreeks 23.00 uur brand uitgebroken. Een van de bedrijven units brandt flink. Er komt veel rook vrij. Heeft u last van de rook sluit dan de ramen en deuren en zet de ventilatie uit.