alt

Brand in oude loods van Mercon Alblasserdam

#Alblasserdam #WestKinderdijk De brandweer is ter plaatse bij brand in een oude loods op het Mercon terrein. Er is opgeschaald naar middelbrand.

Updates

#Alblasserdam #WestKinderdijk - Ziet u nog blusvoertuigen de kant van Mercon op gaan? Dat is voor de aflossing van de eerste ploegen ivm voorkomen van #hittestuwing. Ze zijn nog aan het nablussen.
#Alblasserdam #WestKinderdijk - Het sein ‘brand meester’ is om 16.28 uur gegeven. Team Brandonderzoek gaat de oorzaak van de brand onderzoeken. De burgemeester is op de hoogte gesteld. De brandweer blijft nog ter plaatse voor het nablussen.
#Alblasserdam #WestKinderdijk - De brandweer heeft de brand onder controle. Omdat de hoogwerker op de dijk is opgesteld is de dijk momenteel afgesloten. We doen er alles aan om deze zo snel mogelijk weer vrij te maken.
#Alblasserdam #WestKinderdijk Er zijn veel brandweervoertuigen onderweg. Geef hen de ruimte. Houd de dijk voor hen vrij. Heeft u last van de rook, sluit dan ramen en deuren en zet ventilatiekanalen dicht.