alt

Ongeval A15 Gorinchem

#Ongeval Gorinchem #A15 - Op de A15 bij Gorinchem nabij de Zandkade is een vrachtwagen van het viaduct afgereden. Daarbij is een personenbusje geraakt. Het is nog onbekend of er gewonden zijn. Hulpdiensten verlenen eerste hulp. Meer informatie volgt.

Updates

De vrachtauto en bestelauto zijn geborgen. De wegen zijn daarmee vrijgegeven en weer begaanbaar voor het verkeer. De politie doet verder onderzoek naar de oorzaak van het verkeersongeval. Einde berichtgeving.
#Ongeval Gorinchem #A15 - Het incident is voor de brandweer stabiel en de eenheden keren terug. Het incident wordt overgedragen aan de wegbeheerders, Rijkswaterstaat voor de A15 en Waterschap Rivierenlanden voor de Zandkade. Politie doet samen met Inspectie Leefomgeving en Transport (ILT) onderzoek naar de oorzaak van de toedracht. De Zandkade blijft voorlopig afgesloten en voor de A15 richting Gorinchem wordt vanaf kooppunt Ridderkerk-Zuid omgeleid via de A16, A59 en A27.
#Ongeval Gorinchem #A15 - De toedracht van het ongeval wordt onderzocht door de politie. De vrachtwagen reed op de A15 en was beladen met ziekenhuisafval. Vrachtauto is nog door onbekende oorzaak van het viaduct afgeraakt en op de zandkade terecht gekomen. Hij heeft daarbij een bestelbus geraakt. Bestuurders van beide voertuigen zijn zelfstandig uit de voertuigen gekomen en met lichte verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis. Momenteel zijn hulpdiensten bezig met een plan van aanpak voor de berging van de voertuigen.
#Ongeval Gorinchem #A15 - Alle slachtoffers zijn uit het voertuig. Verdere informatie volgt.