alt

Woningbrand Agnes Bartoutslaan Hendrik-Ido-Ambacht

De brandweer is gealarmeerd voor een woningbrand aan de Agnes Baroutslaan in Hendrik-Ido-Ambacht. Het betreft een brand op de zolder van de woning. Bij de brand komt veel rook vrij. Er is opgeschaald naar middelbrand.

Updates

De rook is afgenomen en ook de brand is onder controle. Het sein ‘brand meester’ is gegeven. Een aantal eenheden gaan inpakken en retour naar de kazerne. Overige eenheden blijven nog ter plaatse voor nabluswerkzaamheden. De oorzaak van de brand wordt onderzocht. Einde berichtgeving.
De ambulance heeft in totaal 3 personen gecontroleerd op rookinademing. De personen hoeven worden niet te worden vervoerd. De brandweer is bezig met bluswerkzaamheden en controleert op rookverspreiding bij de naastgelegen woningen aan weerskanten van de tussenwoning.
De brandweer is op dit moment met verschillende eenheden bezig om de brand te blussen. De naastgelegen woningen worden gecheckt op rookschade. Stichting Salvage is in kennis gesteld en komt ter plaatse om de gedupeerden bij te staan.
Alle personen zijn inmiddels uit de woning. De ambulance is ter plaatse om in ieder geval 1 persoon na te kijken op rookinademing. Er is nog steeds sprake van rookontwikkeling. Heeft u last van de rook? Sluit dan ramen en deuren en zet de (mechanische) ventilatie uit. Rook is tenslotte nooit gezond.